آوای خزر: در بین خوراکیهایی مثل انواع دسر و شیرینی، کراکر، آلبالو خشکه و انواع میوههای خشک مثل برگه زردآلو و انجیر، پاستیل از تنقلاتی است که کمتر کسی به آن نه میگوید. این خوراکی خوشمزه طرفداران پروپا قرصی هم دارد که لحظه ای نمیتوانند بدون آن سر کنند. خبر خوب برای آنها این است که میتوانند با خواندن دستور تهیه ما هلههوله مورد علاقه خود را در خانه درست کنند و از آن لذت ببرند؛ برای درست کردن پاستیل خانگی تنها حدود ۳۰ دقیقه زمان لازم است.
چیز دیگری که پاستیلهای خانگی را جذابتر میکند طعم بینظیر آن نسبت به پاستیلهای کارخانهای است. علاوه بر این در تهیه پاستیلهای خانگی میتوانید از طعم موردعلاقه خود استفاده کنید و محدود به طعمهای پاستیلهای کارخانهای نیستید.